Ugrás a tartalomhoz

VIII. Mezőföldvíz Családi- és Sportnap

Ahol a generációk találkoznak… A Mezőföldvíz Kft. – a megalakulását követően – 2012-ben indította el belső rendezvényét, így immáron 8. alkalommal adott helyszínt a Paksi Ürgemezei Strand a társaság Családi- és Sportnapjának. A társaság az eseményt 2019. augusztus 30-án (pénteken) rendezte meg, amelyre több mint 400 jelentkezés érkezett be a…

Ahol a generációk találkoznak…

A Mezőföldvíz Kft. – a megalakulását követően – 2012-ben indította el belső rendezvényét, így immáron 8. alkalommal adott helyszínt a Paksi Ürgemezei Strand a társaság Családi- és Sportnapjának. A társaság az eseményt 2019. augusztus 30-án (pénteken) rendezte meg, amelyre több mint 400 jelentkezés érkezett be a Központ és a 4 Főmérnökség (Paks, Dunaföldvár, Bonyhád és Pécsvárad) részéről. A cég számára kiemelten fontos , hogy az eseményt nem külső rendezvényszervezővel, hanem mindig saját erejéből és kreatív ötleteivel valósítja meg.

A rendezvény kiemelt szerepet tölt be a társaság életében, hiszen lehetőséget teremt az egymástól távol eső térségek munkatársainak és a családtagokon keresztül a generációk találkozására is. Számos kolléga (legyen szó nyugdíjasról vagy fiatalról) jár vissza és tiszteli meg a cég munkatársait jelenlétével szinte családtagként. A kollégák „rég nem látott rokonként” üdvözlik egymást, akikkel évente egyszer biztosan találkozhatunk az eseményen.

Ezen a napon pihenés, a kikapcsolódás és a barátságos küzdelmek is helyet kapnak a Társaság munkatársainak életében. A délutáni forróságot a medencékben fürdőzve töltötték el a kollégák és családtagjaik kiélvezve a nyár utolsó napjait. A sportolni vágyók ezalatt az évente vissza-visszatérő programokban – így strandfociban, röplabdában és úszóversenyben – mérték össze erejüket. Az aktív programokat a főzőversenyre elkészült ízletesebbnél-ízletesebb ételek kóstolása és elfogyasztása zárta, amit még kellemesebbé tett a Lanet Band, majd az M6 Expressz zenekar.

A versenyszámok összesített eredményeiben I. helyezett a Központ, I. helyezett a Dunaföldvári Főmérnökség, III. helyezett pedig a Bonyhádi Főmérnökség kollégái lettek.

Az eseményt Filóné Ferencz Ibolya Bonyhád Város Önkormányzatának polgármestere és Leber Ferenc, a Felügyelőbizottság elnöke is megtisztelte jelenlétével.

Vetélkedők és strand party a Mezőföldvíz családi napján

Széchenyi 2020 logó