Ugrás a tartalomhoz

Licit szabályzat

Maximális licit: automatikus ajánlattétel esetén az ajánlattevő által megjelölt legmagasabb vételár összege. Minimum ár: az értékbecslő által meghatározott ár. Ajánlattétel: az árverési rendszer az ajánlattevő által meghirdetett dátumig az adott licitléptékkel emelt az ajánlott összeg. Licitlépték: az ajánlható legkisebb licit közötti különbség. Legkisebb licit lépték: 5000 forint. Ajánlott internetes böngészőprogram:…

Maximális licit: automatikus ajánlattétel esetén az ajánlattevő által megjelölt legmagasabb vételár összege.

Minimum ár: az értékbecslő által meghatározott ár.

Ajánlattétel: az árverési rendszer az ajánlattevő által meghirdetett dátumig az adott licitléptékkel emelt az ajánlott összeg.

Licitlépték: az ajánlható legkisebb licit közötti különbség.

Legkisebb licit lépték: 5000 forint.

Ajánlott internetes böngészőprogram: Google Chrome és a Microsoft Edge.

Az árverés időtartalma: 2023. április 18. 12:00-tól 2023. április 25. 20:00-ig tart.

Az árverés nyílt, bárki számára elérhető az árverési felület. Az árverés a YappDo internetes felületen fog lezajlani, amely előzetes regisztrációt követően bárki számára biztosítja a licitálás lehetőségét.

Árverésszervező mind a Megbízó, mind az Ajánlattevők érdekeit képviseli, a tiszta verseny követelményét tarja szem előtt tevékenysége során.

A licit kapcsolattartója Szántó Tamás (Tel.: 06-20-355-80-56) és Potápi Csanád Jószef (Tel.: 06-20/778-85-62) bármiféle probléma esetén velük kell felvenni a kapcsolatot.

Adatvédelem: Személyes adatokat csak a hatályos törvényi szabályozásnak megfelelően gyűjtünk és kezelünk. Az adatokat biztonságosan tároljuk.

 

Licit hasznalati utmutato 2023

 

 

Széchenyi 2020 logó