Ugrás a tartalomhoz

Eljárásrend változás

Megváltozik a kintlévőségkezeléssel kapcsolatos eljárásrend 2021. április 01-jétől

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt Felhasználókat, hogy a Mezőföldvíz Kft. 2021. április 1-jétől a kintlévőségek csökkentése érdekében új eljárási rendet vezet be.

A fennálló tartozások megfizetések elmaradása esetén a társaság képviseletében az Újváry Zsolt és Társa Ügyvédi Iroda (a továbbiakban: Ügyvédi Iroda) nyújt támogatást a kintlévőségkezeléssel kapcsolatos feladatok végrehajtásában.

A fentiek értelmében az Ügyvédi Iroda készséggel áll rendelkezésükre és valamennyi felmerülő kérdéssel kapcsolatosan szívesen nyújt tájékoztatást akár a tartozások megfizetésének módjáról, akár a lehetséges részletfizetési lehetőségekről.

Amennyiben kérdésük merülne fel, úgy kérjük, hogy első körben az Ügyvédi Iroda kollégáival vegyék fel a kapcsolatot, melyet az alábbi időpontokban és telefonszámon tudnak megtenni:

Hétfő-Csütörtök 9.00-16.30 óra között Tel: 06 (70) 388 2127
Péntek 9.00-15.00 óra között Tel: 06 (70) 388 2127

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a fennálló tartozás az Üzletszabályzat szerinti késedelmi kamatmértékkel a teljes követelés megfizetésének napjáig folyamatosan növekszik, ezért amennyiben lehetőségük van rá, úgy javasoljuk annak mihamarabbi kifizetését, vagy részletfizetési megállapodás megkötését.

Természetesen az is elő fordulhat, hogy a levélben jelzett elmaradás már kiegyenlítésre került, ebben az esetben kérjük tekintse az eljárást tárgytalannak, az esetleges kellemetlenségekért pedig szíves elnézésüket kérjük. Ebben az esetben az eljárás mihamarabbi lezárása érdekében kérjük, hogy a befizetésről szóló igazoló dokumentumokat a titkarsag@wos.hu e-mail címre küldjék meg.

Előre is köszönjük szíves együttműködésüket.

Mezőföldvíz Kft.          

Széchenyi 2020 logó