Ugrás a tartalomhoz

Előminősítési rendszer

A Mezőföldvíz Kft. 2021. március 25. naptól a beszerzésekkel kapcsolatosan előminősítési rendszert indít el, melyhez gazdasági társaságok jelentkezését várja.

Azon vállalatok, szállítók, vállalkozók, akik az előminősítési rendszerbe jelentkezni szeretnének, a megadott nyomtatványok kitöltésével tehetik ezt meg. A jelentkezés leadásával élő gazdasági szereplők egy ajánlattevői listára kerülnek fel.

A rendszerhez csatlakozás és a listára való felkerülés egy előzetes szűrést jelent, amellyel csak gazdaságilag és műszakilag megfelelő cégeket hív fel ajánlattételre a társaság. Így a Mezőföldvíz Kft. a beszerzési eljárásaihoz szükséges ajánlattevőket a rendelkezésére álló listából fogja már kiválasztani a jövőben.

A fenti eljárással biztosíthatóvá válik, hogy csak olyan partnerrel kössön szerződést a Mezőföldvíz Kft., mely képes az adott és igényelt feladatot/munkát végrehajtani.

A jelentkezéseket kérjük, hogy elektronikus formában küldjék meg az érintettek az alábbiakban feltüntetett e-mail címre a további felhasználás céljából:

Szervezeti egység neve: Mezőföldvíz Kft., Logisztikai Osztály
Cím: 7030 Paks, Kölesdi út 46.
E-mail: beszerzes@mezofoldviz.hu
Tel.: 06 (20) 232 0151

Széchenyi 2020 logó