Ugrás a tartalomhoz

Fotópályázat: „Egy képben a klímaváltozásról”

Nyerjen ajándékutalványokat a Magyar Víziközmű Szövetség fotópályázatán! Szövetségünk a KEHOP-2.1.7-19-2019-00023 azonosítószámú „A klímaváltozás hatásai és a víziközmű-szolgáltatás jövőjére: országos szemléletformálási akció” című projekt keretein belül fotópályázatot hirdet „Egy képben a klímaváltozásról” szlogennel. A fotó témája a klímaváltozás víziközmű-szolgáltatásra és a környezetünkre gyakorolt hatása lehet, valamint az, hogy mit tehetünk társadalmi…

Nyerjen ajándékutalványokat a Magyar Víziközmű Szövetség fotópályázatán!

Szövetségünk a KEHOP-2.1.7-19-2019-00023 azonosítószámú „A klímaváltozás hatásai és a víziközmű-szolgáltatás jövőjére: országos szemléletformálási akció” című projekt keretein belül fotópályázatot hirdet „Egy képben a klímaváltozásról” szlogennel. A fotó témája a klímaváltozás víziközmű-szolgáltatásra és a környezetünkre gyakorolt hatása lehet, valamint az, hogy mit tehetünk társadalmi vagy egyéni szinten a klímaváltozás hatásainak csökkentésére, továbbá mit tehetünk természetes vizeink és vízbázisaink védelme érdekében.

Egy pályázótól 1 db fotót várunk 2022. augusztus 31-ig, amely “Egy képben a klímaváltozásról” szlogennel van összhangban.

A pályázati felhívás és az érvényes pályázat feltételei ezen a linken érhető el:
https://maviz.hu/assets/MaViz_Fotopalyazat_felhivas.pdf

A pályamunkák az alábbi hivatkozáson, a Fotópályázat űrlap kitöltésével küldhetők be.
https://maviz.hu/egy-csepp-a-klimavaltozasert

 

Széchenyi 2020 logó