Ugrás a tartalomhoz

Dunaújváros – Változások az ügyfélszolgálat elérhetőségében!

ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ KÖZLEMÉNY Új helyen, modern, felújított épületben várja ügyfeleit a Mezőföldvíz Kft. április 24-től – Változások az ügyfélszolgálat elérhetőségében! Dunaújvárosban az ügyfelek kényelme érdekében jelentős fejlesztéseket hajtott végre a Mezőföldvíz Kft.. Ezek közé tartozik, hogy új ügyfélszolgálati irodát létesített a Panoráma úti telephelyén, ahol a teljesen felújított, a mai…

ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ KÖZLEMÉNY

Új helyen, modern, felújított épületben várja ügyfeleit a Mezőföldvíz Kft. április 24-től – Változások az ügyfélszolgálat elérhetőségében!

Dunaújvárosban az ügyfelek kényelme érdekében jelentős fejlesztéseket hajtott végre a Mezőföldvíz Kft.. Ezek közé tartozik, hogy új ügyfélszolgálati irodát létesített a Panoráma úti telephelyén, ahol a teljesen felújított, a mai kor követelményeinek megfelelően kialakított épületben intézhetik ügyeiket a fogyasztók.

Az új ügyfélszolgálat épületében immár egy helyen, de külön irodákban intézhetők a műszaki illetve az általános szolgáltatási ügyek továbbá ügyfélváró is rendelkezésükre áll a fogyasztóknak.

Az új ügyfélszolgálati iroda április 24-étől nyitja meg kapuit a személyes ügyintézést választó fogyasztók előtt.

A Panoráma úti új iroda megnyitása előtt a régi (Építők útja 7.) ügyfélszolgálat technikai okok miatt 2023.04.19. 16:00-tól zárva lesz az alábbi rend szerint:

  • 2023. 04. 19. szerda: nyitvatartás 7:00 – 16:00-ig
  • 2023. 04. 20 – 21. (csütörtök, péntek):  Technikai okok miatt zárva

A Panoráma úti új ügyfélszolgálat elérhetőségei és nyitvatartási rendje:

Cím: 2400 Dunaújváros, Panoráma út 2-4.

Nyitvatartási idő:

Hétfő, Kedd Csütörtök      8:00 – 14:00 óráig

Szerda                             7:00 – 19:00 óráig

Péntek                             7:00 – 13:00 óráig

 

Fontos, hogy a telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége is változik, a korábban használt számok megszűnnek!

 

A telefonos ügyfélszolgálat száma: 06 (80) 442 442

A Mezőföldvíz Kft. további informatikai fejlesztéseinek révén a vízmérő állásukat kényelmesen, néhány kattintással diktálhatják be az ügyfelek a társaság honlapján, a www.mezofoldviz.hu címen, a dunaujvarosi-meroallas-bejelentes menüpont alatt. Ez azt jelenti, hogy immár nem kell személyesen az ügyfélszolgálatra menni a mérőállás diktálásához, vagy telefonon hívni a szolgáltatót. A honlapon történő ügyintézéssel időt és pénzt takaríthatnak meg az ügyfelek.

Az ügyfelek további információkat találnak a társaság honlapján, a https://www.mezofoldviz.hu címen.

2023.04.14.

Mezőföldvíz Kft.

Széchenyi 2020 logó