Ugrás a tartalomhoz

A Mezőföldvíz Kft. jubileumi jutalmakat adott át a Víz Világnapja alkalmából

A víz érték! Becsüld meg! Március 22-e a Víz világnapja. A 2021. év szlogenje: „A víz érték! Becsüld meg!” Nagy Edit, a Magyar Víziközmű Szövetség (a továbbiakban: MAVÍZ) főtitkára a Víz világnapján kiemelte: „Számunkra, vízművesek számára nem csak ez a nap kiemelt a víz értékének szempontjából, számunkra minden nap az.

A víz érték! Becsüld meg!

Március 22-e a Víz világnapja. A 2021. év szlogenje: „A víz érték! Becsüld meg!”

Nagy Edit, a Magyar Víziközmű Szövetség (a továbbiakban: MAVÍZ) főtitkára a Víz világnapján kiemelte: „Számunkra, vízművesek számára nem csak ez a nap kiemelt a víz értékének szempontjából, számunkra minden nap az. Az ágazatban dolgozó több mint 20.000 munkatárs az év minden napján, 0-24 óráig dolgozik azon, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a biztonságos víziközmű szolgáltatást, valamint megoldja a szennyvíz szakszerű elvezetését és tisztítását. Mérhetetlenül büszke vagyok az ágazatban dolgozó munkatársakra és köszönöm Nekik azt az elkötelezettséget, azt az alázatot, amelyet nem csak az elmúlt évben, hanem hosszú évek óta tanúsítanak. A víz iránt, az ágazat iránt, Mindannyiunk iránt!”

Éppen ezért tartja kiemelten fontosnak a Mezőföldvíz Kft. ügyvezetése is mindazon emberek tiszteletét és megbecsülését, akik munkájukkal nap mint nap bizonyítják elkötelezettségüket a munkahelyük és a munkáltatójuk által végzett közszolgálat iránt. Különösen igaz ez egy olyan munkahelyen, amely hozzájárul ahhoz, hogy 47 településen jussanak egészséges ivóvízhez az emberek.

A víz fontos szerepet tölt be mind az ember, mind a természet életében. Rá épül az élet és nélkülözhetetlen a túléléshez. Éltető folyadék, érték és egyben nélkülözhetetlen kincs, melynek világnapját 1994. óta tartják minden év március 22-én világszerte.

A Víz világnapi ünnepséget és egyben a jubileumi jutalmak ünnepélyes keretek között történő átadását a pandémiás helyzetre való tekintettel ismételten nem tudta megtartani a társaság, de amennyiben az év hátralévő részében erre lehetőség nyílik, az ünnepség megrendezésére kerül a kollégák közvetlen köszöntése érdekében.

Ezúton is köszönjük jubiláló kollégáink munkáját!

     
Fillér Imréné

Szolgáltatási Igazgatóság, Ügyfélszolgálati osztály

(10 év)

     
Kaiser Zoltán

Bonyhádi Főmérnökség

(20 év)

         
Lippainé Feil Erzsébet

Labor

(10 év)

        
Mukli Gábor

Paksi Főmérnökség

(40)

       
Nemes János

Bonyhádi Főmérnökség

(30 év)

     
Till János

Paksi Főmérnökség

(30 év)

       
Váci Zsolt

Paksi Főmérnökség

(30 év)

A Mezőföldvíz Kft. ügyvezetése a 2021. évben a víziközmű szolgálatában végzett munkájának megbecsüléseként és tiszteleteként javaslatot tett a Magyar Víziközmű Szövetség Elnöksége (a továbbiakban: MAVÍZ) felé a Víz Világnapja alkalmából kiosztásra kerülő kitüntetésekre vonatkozóan.

 A MAVÍZ, a társaság javaslatát elfogadta, így Katusné Biró Máriát a 2021. évben a Víz Világnapja alkalmából „Víz Világnapi Emlékérem” kitüntetésben részesítette.

                                                         
Mária már 27 éves pályafutást tudhat a háta mögött a Mezőföldvíz Kft-nél és a társaság jogelődjeinél együttvéve nem csak mint munkatárs, hanem mint vezető is. Munkája bár a világ számára kevéssé látható, mégis különleges és fontos, ezt tartotta szem előtt a Magyar Víziközmű Szövetség Elnöksége is, amikor megítélte részére a „Víz Világnapi Emlékérem” kitüntetést is. A laborvezetővel összhangban magas színvonalon irányítja és szervezi a laboratórium munkáját. Ennek a szakmának az egyik szépsége, hogy a szűkebb, és egyben a tágabb közösségért is tehet az ember.

Jó egészséget és még hosszú évek közös munkáját kívánjuk!

Széchenyi 2020 logó