Ugrás a tartalomhoz

A Mezőföldvíz Kft. jóvoltából a tudatos vízhasználattal is megismerkedhettek az Atomfutáson résztvevők

A nyugalom szigetét hozta el a Mezőföldvíz Kft. és az Atomerőmű Sportegyesület a futók számára az Atomfutáson.

A nyugalom szigetét hozta el a Mezőföldvíz Kft. és az Atomerőmű Sportegyesület a futók számára az Atomfutáson. Az immár X. alkalommal elrajtoló népszerű közösségi összetartó sporteseményen, az Atomfutáson képviseltette magát a Mezőföldvíz Kft. is, így támogatva a különleges és nagy népszerűségnek örvendő rendezvényt. Az eseményen különböző programok várták a résztvevőket. A szervező Atomerőmű Sportegyesület külön relax sátorral kedveskedett a futók és a látogatók számára, ahol masszázs, bemer kezelés és oxygénbár várta a látogatókat, akik a Mezőföldvíz Kft. standjánál szemléletformáló program segítségével ismerhették meg a tudatos vízhasználat mindennapos gyakorlati teendőit.

Ezen kívül a társaság a frissítő pontokon való vízosztással is támogatta a versenyzőket. A relax sátorban a „nyugalom szigetével” (babzsákfotel sarokkal, kicsiknek és nagyoknak szóló szemléletformáló kisfilmekkel és játékokkal), valamint kvízzel várta a Mezőföldvíz Kft. munkatársa és hostess lányai a pihenni vágyó érdeklődőket. A felvilágosító programokat az „Élővizeink tisztaságának védelme, és tudatos vízhasználatra nevelés a klímaváltozás korában” tárgyú KEHOP 2.1.7-19-
2019-00016 számú szemléletformáló projekt részeként valósította meg a társaság.

Az Atomfutás rendezvényén a Mezőföldvíz Kft. több mint 300 főt szólított meg,
ösztönözve őket a környezettudatos vízfelhasználásra, külön kiemelve a szabályos csatorna használat fontosságát. A látogatók képet kaphattak arról, hogy napjainkban nélkülözhetetlen a víztakarékosság és a felelős vízhasználat vizeink jó állapotának megőrzéséhez. A társaság a játszva tanulás elvét követve közérthető feladványokon, játékokon keresztül igyekszik a témával kapcsolatos figyelemfelhívásra, információ- átadásra.

A szemléletformáló kampány vetélkedőin résztvevők között értékes nyereményeket sorsolnak ki, köztük 1 db strand rögbi labdát, 1 db kétszemélyes függőágyágyat, 1 db Feldobox – Családi Móka ajándékutalványt, 1 db tollaslabda szettet, 1 db Feldobox – Kaland ajándékutalványt és végül, de nem utolsó sorban főnyereményként 1 db SUP szettet.
Az Atomfutás rendezvényen lebonyolított sorsolás eredményeként az alábbi nyerteseknek gratulálhatunk: 1. Drubits Kíra (Paks), 2. Balogh Csaba (Paks), 3. Eperi Koppány (Kaposvár), 4. Nagy Dorka (Szekszárd), 5. Nagy Gréta (Szekszárd), Harmat Béla (Paks).

A szemléletformáló kampány részeként a Mezőföldvíz Kft. 2022 őszén összesen 5 rendezvényen jelenik meg, melyek között szerepel még a 2022. szeptember 24-én tartandó Dunaföldvári Szüreti Nap, a 2022. október 1-jei Dunaszentgyörgyi Falunap és szüreti felvonulás, valamint a Pécsváradi Leányvásár is 2022. október 16-án.

2022.09.21.

Széchenyi 2020 logó