Ugrás a tartalomhoz

A Dunaföldvári Szüreti Fesztiválon járt a Mezőföldvíz Kft. 2022. szeptember 24-én

Az „Élővizeink tisztaságának védelme, és tudatos vízhasználatra nevelés a klímaváltozás korában” tárgyú KEHOP 2.1.7-19-2019-00016 számú szemléletformáló projekt keretében járja be ellátási területét a Mezőföldvíz Kft.

A Paksi atomfutást követően a roadshow 2. helyszínéül a társaság a Dunaföldvári Szüreti fesztivált választotta. A rendezvényen a főzőverseny, táncosok, lovasok forgataga mellett a Mezőföldvíz Kft. jóvoltából az ivóvízzel kapcsolatos értékek, tudás átadás és szemléletformálás is színteret kapott a Bor utca végén.

A kampányban a társaság célul tűzte ki a lakosság ivóvíz fogyasztásával, eredetével, hátterével és a csatornahálózat megfelelő használatával kapcsolatos tudás gyarapítását, melyet az egész napos rendezvényen kitöltött kvízek, feladatlapok és természetesen a hozzájuk kapcsolódó megoldások is elősegítettek.

A rendezvényen újra értékes nyereményeket sorsolt ki a társaság, köztük ismét gazdára talált 1 db strand rögbi labda, 1 db kétszemélyes függőágyágy, 1 db Feldobox – Családi Móka ajándékutalvány, 1 db tollaslabda szett, 1 db Feldobox – Kaland ajándékutalvány és végül, de nem utolsó sorban főnyereményként pedig 1 db SUP szett.

A Dunaföldvári Szüreti Fesztiválon lebonyolított sorsolás eredményeként az alábbi nyerteseknek gratulálhatunk: 1. Mazzagné M. Mária (Mezőfalva), 2. Hruby Gábor (Kulcs), 3. Kelemen Dorottya (Dunaföldvár), 4. Kelemen-Tóth Katalin (Dunaföldvár), 5. Úr-Hosszú Edina (Dunaföldvár), Tóth Mónika (Dunaújváros).

Gratulálunk a nyerteseknek!

A roadshow következő állomása a Dunaszentgyörgyi Falunap és szüreti felvonulás lesz 2022. október 1-jén, ahova várnak minden érdeklődőt a Mezőföldvíz Kft. munkatársai.

2022.09.29.

Mezőföldvíz Kft.

Képek megtekintése

Széchenyi 2020 logó